Pretraga

AR6i Aktivni razdelnik za 6 TV sa pojačanjem signala

AR6i Aktivni razdelnik za 6 TV sa pojačanjem signala
Šifra proizvoda: 0313
Cena: 6.750,00Din
   - ILI -   

AR6i Aktivni razdelnik za 6 TV sa pojačanjem signala.

Frekventni opseg 47 - 865 MHz.
Pojačanje do 3 dB.
Šumni broj 6 dB.
Maksimalni ulazni nivo signala (za 1 kanal) 108 dBµV.
Maksimalni ulazni nivo signala (za 15 kanala) 100 dBµV.
Maksimalni izlazni nivo Vo (-60 dB imd) 6 x 112 dBµV za 1 kanal.
Maksimalni izlazni nivo Vo (-60 dB imd) 6 x 104 dBµV za 15 kanala.
Sa ispravljačem, priključak na 230 V gradsku mrežu.
Priključci sa "F" konektorima.

Aktivni razdelnik se koriti na kablovskim TV instalacijama kada nema dovoljno signala za kvalitetnu sliku na više TV prijemnika.

Ako je signal kablovske dobar za 1 TV posle aktivnog razdelnika biće dobar na 2 - 8 TV.
 
Aktivni razdelnici se izrađuju u 3 varijante:
 
1. AR(2-8)sm - Za spoljnu montažu. Dozvoljava spoljno postavljanje ili postavljanje na tavanu kuće. Dobra je varijanta kada se na tavan ili krov dovedu svi kablovi od TV. Napajanje iz gradske mreže ne mora da se dovodi na tavan već aktivni razdelnik dobija napajanje +12V kroz koaksijalni kabal jednog televizora. Uz ovaj aktivni razdelnik treba poručiti i ispravljač +12V, 250mA.
 
2. AR(2-8)i - Aktivni razdelnik za unutrašnju montažu sa napajanjem. Sve u jednoj kutiji. Dovoljno je aktivni razdelnik uključiti u gradsku mrežu i dovesti kablovsku na ulazni priključak. Posle aktivnog razdelnika biće dobra slika na svim televizorima.
 
3. AR(2-8)CI - Aktivni razdelnik sa napajanjem i prolaskom internet signala. Osim što pojačava TV signale ova varijanta dozvoljava prolazak interneta na svim priključcima. Korisna je kada je potrebno dobiti internet na više od jednog priključka. Koristi se u instalacijam sa interaktivnim servisima Video On Demand (VOD), Near Video On Demand (NVOD), Pay TV (PPV) (plati pa gledaj), IPTV (STB), D3.
 
Ako je internet potreban samo na jednom priključku, bolja je varijanta da se pre aktivnog razdelnika postavi pasivni razdelnik za dve grane kao što je PR2sm ili PR2met i preko njega odvede signal do kablovskog modema. Druga grana se onda uvodi na aktivni razdelnik AR(2-8)i.
Copyright   2012 - Sva prava zadrzava DUAL Krusevac