Pretraga

Primeri i resenja

Primeri i resenja

Primeri i rešenja za spajanje antenskih sistema.
Spajanje modulatora za video nadzor.
Način povezivanja antena, skretnica, pojacivaca.
Kako pojacati signal na kablovskoj.
Kako popraviti losu sliku.
Kako podeliti kablovsku.
Kako spojiti antene.
Kako povezati modulator za zgradu.

Prikaz: Lista / Mreža
Spajanje DVB-T2 antene kada su slabi uslovi prijema
Kako kvalitetno spajiti Set Top Box uređaj sa DVB-T2 antenom kada su slabi uslovi prijema? Digitalizacija je počela. Kvalitetnom antenom i ostalom opremom obezbedite dobar..
0,00Din
Primer ekonomicnog resenja spajanja stambene zgrade sa 6 spratova
Primer ekonomičnog resenja spajanja antenskog sistema stambene zgrade sa 6 spratova i 2 vertikale (48 stanova) sa Dual opremom. Kako se izvodi antenski sistem za zgrad..
0,00Din
Primer resenja stambene zgrade sa 12 spratova
Primer rešenja stambene zgrade sa 12 spratova i 2 vertikale sa Dual opremom Za kvalitetan sistem postaviti potreban broj kanalnih, pojasnih i širokopojasnih antena. &n..
0,00Din
Spajanje VSB modulatora u kablovski sistem za video nadzor
Spajanje VSB modulatora u kablovski sistem VSB modulator se koristi u kablovskim i zajedničkim antenskim sistemima kada je bitno da signal modulatora ne pokvari ni jeda sus..
0,00Din
Spajanje modulatora za video nadzor u kablovski sistem sa veliki brojem stanova (40 - 100)
Spajanje modulatora za video nadzor u kablovski sistem sa veliki brojem stanova (40 - 100). Ovaj način spajanja se koristi kada je zgrada sa velikim brojem stanova. Kam..
0,00Din
Spajanje modulatora za video nadzor u kucni sistem
Spajanje modulatora za video nadzor u kucni sistem. Kamera se postavlja na ulazu u stan ili kod kapije. Modulator postaviti na zaštićenom mestu. Postaviti insertnu skr..
0,00Din
Spajanje antena i opreme u kucnom antenskom sistemu
Spajanje antena i opreme u kucnom antenskom sistemu. Da bi se sastavio kvalitetan antenski sistem naj bitnije izvršiti merenje signala. Pozvati dobrog montažera sa merače..
0,00Din
Kako spojiti aktivni razdelnik u sistemu sa kablovskim internetom
Kako spojiti aktivni razdelnik u sistemu sa kablovskim internetom? Slabe slike na kablovskoj? Kako pojačati signal na kablovskoj? Posedujem modem za kablovski internet i gu..
0,00Din
Kako podeliti signal kablovske ili kucne antene?
Kako podeliti signal kablovske ili kucne antene? Kako pojačati signal sa antene za više televizora? Kako popraviti lošu sliku na kablovskoj u kućnom sistemu? Problemi sa..
0,00Din
Frekvencije TV i kablovskih kanala
Frekvencije TV i kablovskih kanala   Pružamo stručnu pomoć projektantima, montažerima i korisnicima u odabiru potrebne opreme. ..
0,00Din
Jeftino spajanje dve zemaljske antene i satelitskog prijemnika sa razvođenjem na 5 televizora
Jeftino spajanje dve zemaljske antene i satelitskog prijemnika sa razvođenjem na 5 televizora Kako spojiti dve antene u jeftin sistem? Kako podeliti satelitski prijemni..
0,00Din
Copyright   2012 - Sva prava zadrzava DUAL Krusevac